Op Pad

Op Pad

24 minuten 22-02-2020
Je eigen huis verlaten om iets te zoeken, dat is soms best spannend. In dit animatie programma ga je samen met twee dappere kinderen mee op pad, je neus achterna. Met Nimbus de Wolkenvanger kan je meereizen, naar boven, hoog in de bergen en nog verder….. naar daar waar de wolken hangen en de sterren schitteren. En zie ook hoe het bange en tegelijk dappere jongetje het donkere bos in durft te gaan, om licht te zoeken voor in zijn huis. Langs bomen en enge- maar gelukkig ook wel lieve beesten in het woud gaat zijn weg. Op Pad is een programma waarin je soms kan griezelen, en soms ook lachen maar waarin ook veel ruimte is voor verwondering over de schoonheid en andersheid van nieuwe plekken.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Op Pad

Helaas draait Op Pad niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-02-2020.

Op Pad

Wil jij weten waar Op Pad op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Op Pad draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Op Pad informatie

Benieuwd waar Op Pad over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Op Pad. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Op Pad al heeft ontvangen.

Op Pad trailer

Benieuwd of Op Pad iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Op Pad jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Op Pad kunt kijken!