Op Whisky Reis met Glenfiddich (2020)

Op Whisky Reis met Glenfiddich

26-10-2020
Gedurende de whiskyreis zal Glenfiddich’s-ambassadeur en whiskyspecialist Tony van Rooijen, jou alles bijbrengen over whisky. Deze 90-minuten durende show is interactief, gezellig en bovenal leerzaam. Tony van Rooijen zal je aan de hand van prachtige beelden meenemen naar de distilleerderij van Glenfiddich, met als doel je zoveel mogelijk bij te brengen over het merk, Schotland en natuurlijk alles over whisky. Om de daad bij het woord te voegen krijg je een uitzonderlijk goede tasting box op schoot en ontdek je aan de hand van verschillende smaken, kleuren en geuren de mystiek van Schotland. Als een echte fijnproever zullen jullie het hebben over de herkomst, het vormen van de smaak, de kleur en de samenstelling van de échte Schotse whisky. De show zal dus in teken staan van het nuttigen van whisky, samen met je vrienden in de bioscoop en met de nodige kennis. Op deze manier kun jij als zelfbenoemd whisky-kenner je eigen kennis toetsen en als groentje leren over je favoriete drank. Ticketprijs: € 27,50

Regisseur Op Whisky Reis met Glenfiddich

Onbekend

Schrijvers Op Whisky Reis met Glenfiddich

Onbekend

Cast Op Whisky Reis met Glenfiddich

Onbekend

Filmagenda van Op Whisky Reis met Glenfiddich

Op Whisky Reis met Glenfiddich

Wil jij weten waar Op Whisky Reis met Glenfiddich op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Op Whisky Reis met Glenfiddich draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Op Whisky Reis met Glenfiddich informatie

Benieuwd waar Op Whisky Reis met Glenfiddich over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Op Whisky Reis met Glenfiddich. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Op Whisky Reis met Glenfiddich al heeft ontvangen.

Op Whisky Reis met Glenfiddich trailer

Benieuwd of Op Whisky Reis met Glenfiddich iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Op Whisky Reis met Glenfiddich jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Op Whisky Reis met Glenfiddich kunt kijken!