Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs

Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs

90 minuten 28-02-2020
Een bijzonder element van de tentoonstelling is dat een van de exposerende kunstenaars de Carat Lucas Gassel Prijs zal krijgen. Deze Helmondse kunstprijs is in het leven geroepen door stichting Carat met als doel één van de startende kunstenaars een financiële impuls te geven. Carat en de Cacaofabriek hebben zich met hun samenwerking ten doel gesteld talentvolle kunstenaars op artistiek vlak en op het gebied van financiën en ondernemerschap te ondersteunen. Er zijn 12 kunstenaars van drie academies geselecteerd: Breda (AKV Sint Joost) , Rotterdam (Willem de Koning Academie)en Utrecht (HKU). Het werk van deze lichting kunstenaars is zeer divers, niet alleen in techniek, ook in thematiek is er een grote verscheidenheid. Tom Sibma , Emiel Gilijamse, Julia Luteijn, Thijs Meindertsma ,Theresa Münz, Yvonne Kishna , Annï Mertens , Jeroen Schokkin , Dieke Coumans , Stan Gonera, Nina Markus en Mike Dings. De prijsuitreiking van de Carat Lucas Gassel Prijs vindt op zondag 10 november om 15.00 uur plaats . De juryleden voor de Carat Lucas Gasselprijs zijn: Rick Vercauteren, Fabienne Swinkels en Anna Lange. Bij Fresh Cacao verschijnt een catalogus. De tentoonstelling loopt van 13 oktober tot en met 10 november. Dagelijks geopend tussen 13.00 en 17.00 uur.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs

Helaas draait Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs

Wil jij weten waar Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs informatie

Benieuwd waar Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs al heeft ontvangen.

Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs trailer

Benieuwd of Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Opening Fresh Cacao - En De Uitreiking Carat Lucas Gassel Prijs kunt kijken!