Iedereen Mag Er Zijn (2022)

Iedereen Mag Er Zijn

90 minuten 18-01-2022
In verband met de maatregelen is deze expositie momenteel niet fysiek te bezoeken. Tijdens Under The Rainbow bewonder je in de Lichtstraat van De Cacaofabriek de expositie 'Iedereen Mag Er Zijn'. De tentoonstelling bestaat uit een serie portretten en verhalen van oudere LGBTQ+'ers uit Brabant. Zij zijn prachtig vastgelegd door fotograaf Karin Jonkers en geïnterviewd door Eric Alink, de stadsdichter van Den Bosch. De portretserie is een initiatief van Stichting Roze 50+, een samenwerking tussen ANBO en COC.

Regisseur Iedereen Mag Er Zijn

Onbekend

Schrijvers Iedereen Mag Er Zijn

Onbekend

Cast Iedereen Mag Er Zijn

Onbekend

Filmagenda van Iedereen Mag Er Zijn

Iedereen Mag Er Zijn

Wil jij weten waar Iedereen Mag Er Zijn op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Iedereen Mag Er Zijn draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Iedereen Mag Er Zijn informatie

Benieuwd waar Iedereen Mag Er Zijn over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Iedereen Mag Er Zijn. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Iedereen Mag Er Zijn al heeft ontvangen.

Iedereen Mag Er Zijn trailer

Benieuwd of Iedereen Mag Er Zijn iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Iedereen Mag Er Zijn jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Iedereen Mag Er Zijn kunt kijken!