Opvliegers 5 - Op Safari

Opvliegers 5 - Op Safari

07-07-2020

Recensies Opvliegers 5 - Op Safari

‘Opvliegers 5: Op Safari’ is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema: ‘Lachend in de overgang’. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft. Het rare gevolg is echter wel dat ze alle angsten waar ze eerder last van had helemaal kwijt lijkt te zijn. Ze durft alles! Misschien zelfs wel iets te veel? Shirley heeft de mannen volledig afgezworen. Ze zoekt naar antwoorden in het rijk der dieren en als een op hol geslagen Freek Vonk probeert ze al haar dierenkennis in praktijk te brengen. Of is dit juist een afleidingsmanoeuvre? Joke haar huis is afgebrand en krijgt daardoor de kans om alles opnieuw te doen, de inrichting, kleuren, garderobe. Dit zorgt voor een grote onzekerheid: wie is ze zelf eigenlijk op dit punt in haar leven? Keuzes zijn leuk, maar als je op ruim twee derde van je leven zit, wat is er dan écht belangrijk? Hou je alles zoals het was of moet alles voor één keer nog helemaal anders? En Loes is verliefd, maar waar ze zich de afgelopen jaren als ‘oude fiets’ op de jongere mannen heeft gestort, is Nico 71 en miljonair. Is ze nu een jonge golddigger geworden of is het echte liefde? Heeft iets wel een toekomst als de buitenwereld er nu al zo veel van vindt? En een man van 71… hoe lang blijft dat nu eigenlijk leuk? Overleven de vier vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen? Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Regisseur Opvliegers 5 - Op Safari

Onbekend

Schrijvers Opvliegers 5 - Op Safari

Onbekend

Cast Opvliegers 5 - Op Safari

Onbekend

Bioscoopagenda van Opvliegers 5 - Op Safari

Helaas draait Opvliegers 5 - Op Safari niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 07-07-2020.

Opvliegers 5 - Op Safari

Wil jij weten waar Opvliegers 5 - Op Safari op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Opvliegers 5 - Op Safari draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Opvliegers 5 - Op Safari informatie

Benieuwd waar Opvliegers 5 - Op Safari over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Opvliegers 5 - Op Safari. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Opvliegers 5 - Op Safari al heeft ontvangen.

Opvliegers 5 - Op Safari trailer

Benieuwd of Opvliegers 5 - Op Safari iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Opvliegers 5 - Op Safari jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Opvliegers 5 - Op Safari kunt kijken!