Obsession (1942)

Obsession

140 minuten Drama, Crime, Romantiek 1942

Recensies Obsession

MovieMeter: 3,55
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Obsession

Zwerver Gino krijgt een baan in een dorpsrestaurantje. Hij ontmoet er de mooie Giovanna en kan haar verleiding niet weerstaan. Zij is getrouwd, slechts voor het geld, met de vervelende Bragana. Giovanna krijgt Gino zover dat ze besluiten Bragana om te brengen, zodat ze er met het verzekeringsgeld van door kunnen gaan.
Filmposter Filmposter Obsession

Regisseur Obsession

Luchino Visconti

Schrijvers Obsession

Luchino Visconti

Giuseppe De Santis

Gianni Puccini

Mario Alicata

Cast Obsession

Massimo Girotti
Clara Calamai
Dhia Cristiani
Elio Marcuzzo

Filmagenda van Obsession

Obsession

Wil jij weten waar Obsession op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Obsession draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Obsession informatie

Benieuwd waar Obsession over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Obsession. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Obsession al heeft ontvangen.

Obsession trailer

Benieuwd of Obsession iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Obsession jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Obsession kunt kijken!