Wings (2011)

Wings

84 minuten Animatie, Avontuur, Komedie 2011

Recensies Wings

MovieMeter: 2,57

Filmposter Wings

In de weken die voorafgaan aan een grote luchtshow, wil het jonge SU-27 gevechtsvliegtuig Knight bewijzen dat hij bij de groten behoort en begint te oefenen. Maar Knight begint lessen over te slaan, als hij verliefd wordt op het charmante, lichte vliegtuigje Lightning, niet wetende dat dit de assistente is van de wrede en boosaardige Thunder. Deze wil voor eens en altijd afrekenen met Knight...
Filmposter Filmposter Wings

Regisseurs Wings

Melanie Simka

Olga Lopato

Schrijvers Wings

Melanie Simka

Mychal Simka

Ross Mihalko

Armen Adilkhanyan

Tilek Cherikov

Timur Cherikov

Nathan Ciarleglio

Cast Wings

David Boat
Gregg Berger
Aleksey Frandetti
Anfisa Chekhova
Antonina Berezka
Jeff Berg

Alternatieve titels

Ot Vinta 3D

Wings

Wings

Wil jij weten waar Wings op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wings draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wings informatie

Benieuwd waar Wings over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wings. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wings al heeft ontvangen.

Wings trailer

Benieuwd of Wings iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wings jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wings kunt kijken!