Out Stealing Horses


Bekijk trailer

Out Stealing Horses

120 minuten Drama 02-01-2020
Metacritic: 69,1
November 1999. De 67-jarige Trond woont in eenzaamheid en ziet uit naar het alleen doorbrengen van oudejaarsavond. Als de winter aanbreekt ontdekt hij dat hij een buurman heeft, een man die Trond in 1948 kende. De zomer waarin hij 15 werd en de zomer waarin Trond's vader hem voorbereidde om de last van zijn aanstaande verraad en verdwijning te dragen. En ook de zomer waarin Trond gevoelens kreeg voor een vrouw. Dezelfde vrouw waarmee Trond's vader zijn leven mee door wilde brengen.

Geregisseerd door

Hans Petter Moland

Schrijvers

Hans Petter Moland

Per Petterson

Cast

Stellan Skarsgård
Bjørn Floberg
Anders Baasmo Christiansen
Tobias Santelmann
Jon Ranes

Bioscoopagenda van Out Stealing Horses

Out Stealing Horses draait nog niet in de bioscoop. De film gaat in premiere op 02-01-2020.

Out Stealing Horses

Wil jij weten waar Out Stealing Horses op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Out Stealing Horses draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Out Stealing Horses informatie

Benieuwd waar Out Stealing Horses over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Out Stealing Horses. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Out Stealing Horses al heeft ontvangen.

Out Stealing Horses trailer

Benieuwd of Out Stealing Horses iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Out Stealing Horses jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Out Stealing Horses kunt kijken!