https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130765-f80d54c1e399568e831c7e85dd6bd2ce9b0f1e97/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Out Stealing Horses (2020)

12 Angst Grof taalgebruik
Aangrijpende levenskroniek naar de gelijknamige bestseller van Per Petterson tegen de achtergrond van de adembenemende landschappen tussen Noorwegen en Zweden.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Out Stealing Horses

12 Angst Grof taalgebruik
122 minuten Drama 09-01-2020

Recensies Out Stealing Horses

Metacritic: 69,1

Filmposter Out Stealing Horses

Aangrijpende levenskroniek naar de gelijknamige bestseller van Per Petterson tegen de achtergrond van de adembenemende landschappen tussen Noorwegen en Zweden.

Na de dood van zijn vrouw trekt de 67-jarige Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Als zijn nieuwe buurman een oude kennis blijkt te zijn, komen bij Trond allerlei jeugdherinneringen naar boven. Hij zag Lars voor het laatst in de zomer van 1948. Het seizoen dat Trond 15 jaar werd en hij zorgeloze lange zomerdagen doorbracht met zijn vader die hij adoreerde. Maar ook de zomer waar hij een andere kant van zijn vader leerde kennen en er een tragisch ongeluk plaatsvond dat hun levens voorgoed zou veranderen. Naar de gelijknamige bestseller van Per Petterson tegen de achtergrond van de adembenemende landschappen tussen Noorwegen en Zweden.

Regisseur Out Stealing Horses

Hans Petter Moland

Schrijvers Out Stealing Horses

Hans Petter Moland

Per Petterson

Cast Out Stealing Horses

Stellan Skarsgård
Bjørn Floberg
Danica Curcic
Anders Baasmo Christiansen
Tobias Santelmann

Filmagenda van Out Stealing Horses

Out Stealing Horses

Wil jij weten waar Out Stealing Horses op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Out Stealing Horses draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Out Stealing Horses informatie

Benieuwd waar Out Stealing Horses over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Out Stealing Horses. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Out Stealing Horses al heeft ontvangen.

Out Stealing Horses trailer

Benieuwd of Out Stealing Horses iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Out Stealing Horses jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Out Stealing Horses kunt kijken!