Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse (2020)

Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse

23-11-2020
Deze film wordt 2 keer vertoond, om 18.30 en om 20.30 uur, voor 30 bezoekers per keer. Om iedereen meer kans te geven om te komen vragen wij u om maximaal 2 tickets te kopen. U kunt enkel kaarten kopen via deze website (let op: de Filmhuis-films staan onder "Theater") Wij raden u aan eerst in te loggen (zie knop rechtsboven in uw scherm). Logt u voor de eerste keer in dan maakt u uw account aan (uw gegevens zijn ook nodig voor de GGD bij een eventueel contactonderzoek). Bent u ingelogd dan gaat u terug naar de voorstelling en koopt u het aantal kaarten voor film. * Een rouwende weduwnaar verhuist naar het land waar een toevallige ontmoeting herinneringen uit zijn verleden opnieuw opwekt. Naar de gelijknamige bestseller van Per Petterson tegen de achtergrond van de adembenemende landschappen tussen Noorwegen en Zweden. Na de dood van zijn vrouw trekt de 67-jarige Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Als zijn nieuwe buurman een oude kennis blijkt te zijn, komen bij Trond allerlei jeugdherinneringen naar boven. Hij zag Lars voor het laatst in de zomer van 1948. Het seizoen dat Trond 15 jaar werd en hij zorgeloze lange zomerdagen doorbracht met zijn vader die hij adoreerde. Maar ook de zomer waar hij een andere kant van zijn vader leerde kennen en er een tragisch ongeluk plaatsvond dat hun levens voorgoed zou veranderen. Naar de gelijknamige bestseller van Per Petterson tegen de achtergrond van de adembenemende landschappen tussen Noorwegen en Zweden “Hoe een uitgebluste man zijn leven terugvindt, daarover gaat het in Hans Petter Molands lyrische, maar doorwrochte verfilming van de populaire Noorse roman Paarden stelen van Per Petterson.” (de Filmkrant) “Out Stealing Horses is een aangrijpende levenskroniek.” (Het Parool)

Regisseur Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse

Hans Petter Moland

Schrijvers Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse

Onbekend

Cast Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse

Stellan Skarsgård
Bjørn Floberg
Danica Curcic
Tobias Santelmann

Filmagenda van Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse

Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse

Wil jij weten waar Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse informatie

Benieuwd waar Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse al heeft ontvangen.

Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse trailer

Benieuwd of Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Out Stealing Horses - Filmhuis Lisse kunt kijken!