Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2020)

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

08-08-2020
Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is een kakelverse voorstelling van de makers van De Gruffalo en Fantastische Meneer Vos, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Deze fysieke, bijna woordeloze MENEER MONSTER productie is een hilarische slapstickvoorstelling voor 2+ en ouder over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is. Tickets: € 13,00

Regisseur Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Onbekend

Schrijvers Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Onbekend

Cast Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Onbekend

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Wil jij weten waar Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft informatie

Benieuwd waar Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft al heeft ontvangen.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft trailer

Benieuwd of Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft kunt kijken!