Over Film En Literatuur - Harry Peters

Over Film En Literatuur - Harry Peters

Festivalprogrammeur Harry Peters deelt op zaterdag 14 september zijn deskundigheid op het gebied van boekverfilmingen met de bezoekers van Film by the Sea. Hij belicht de ontwikkelingen in het genre en biedt tevens een kijkje achter de schermen van het programmeurswerk. Van het bijhouden van vakliteratuur en het signaleren van trends, via het scouten van titels op veelal buitenlandse festivals, tot de uiteindelijke selectie voor Film by the Sea. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Over Film En Literatuur - Harry Peters

Helaas draait Over Film En Literatuur - Harry Peters niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Over Film En Literatuur - Harry Peters

Wil jij weten waar Over Film En Literatuur - Harry Peters op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Over Film En Literatuur - Harry Peters draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Over Film En Literatuur - Harry Peters informatie

Benieuwd waar Over Film En Literatuur - Harry Peters over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Over Film En Literatuur - Harry Peters. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Over Film En Literatuur - Harry Peters al heeft ontvangen.

Over Film En Literatuur - Harry Peters trailer

Benieuwd of Over Film En Literatuur - Harry Peters iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Over Film En Literatuur - Harry Peters jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Over Film En Literatuur - Harry Peters kunt kijken!