Pacto de Fuga (2020)

Pacto de Fuga

135 minuten 2020

Recensies Pacto de Fuga

Filmposter Pacto de Fuga

In 1990 weten 49 politieke gevangenen te ontsnappen door een tunnel die 80 meter lang is. De gedetineerden verstoppen 55 ton aarde in de gevangenis en graven de tunnel in 18 maanden met slechts een schroevendraaier. De cipiers en andere gevangen hebben niks in de gaten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Filmposter Filmposter Pacto de Fuga

Regisseur Pacto de Fuga

Onbekend

Schrijvers Pacto de Fuga

Onbekend

Cast Pacto de Fuga

Roberto Farías
Amparo Noguera
Benjamín Vicuña

Filmagenda van Pacto de Fuga

Pacto de Fuga

Wil jij weten waar Pacto de Fuga op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pacto de Fuga draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pacto de Fuga informatie

Benieuwd waar Pacto de Fuga over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pacto de Fuga. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pacto de Fuga al heeft ontvangen.

Pacto de Fuga trailer

Benieuwd of Pacto de Fuga iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pacto de Fuga jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pacto de Fuga kunt kijken!