Paddington 2


Bekijk trailer

Paddington 2

103 minuten Komedie, Avontuur, Familie 06-12-2017
Metacritic: 88,1
MovieMeter: 3,58
Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel. Om het boek te kunnen kopen neemt hij een reeks vreemde baantjes aan. Maar wanneer het boek wordt gestolen is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren.

Geregisseerd door

Paul King

Schrijvers

Paul King

Simon Farnaby

Michael Bond

Jon Croker

Simon Stephenson

Cast

Brendan Gleeson
Ben Whishaw
Imelda Staunton
Michael Gambon
Hugh Grant
Madeleine Harris

Alternatieve titels

Paddington 2 (NL)

Paddington 2

Bioscoopagenda van Paddington 2

Helaas draait Paddington 2 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 06-12-2017.

Paddington 2

Wil jij weten waar Paddington 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Paddington 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Paddington 2 informatie

Benieuwd waar Paddington 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Paddington 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Paddington 2 al heeft ontvangen.

Paddington 2 trailer

Benieuwd of Paddington 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Paddington 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Paddington 2 kunt kijken!