Perfect Blue (1997)

Perfect Blue

81 minuten Horror, Animatie, Mysterie, Thriller 1997

Recensies Perfect Blue

MovieMeter: 3,76
Rotten Tomatoes 78

Filmposter Perfect Blue

Mima is een beroemdheid in de muziekwereld. Omwille van haar carrière besluit ze haar meidenband te verlaten en een start te maken als actrice. Vele fans zijn vanzelfsprekend helemaal niet blij met haar besluit, evenals iemand uit haar directe omgeving. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen en komt Mima flink in de problemen. Zo lijken bepaalde scènes uit haar eerste film in haar werkelijke leven te gebeuren en vinden vele mensen uit haar directe omgeving een gruwelijke dood! Maar dat is nog niet alles, dagelijks verschijnt er op het internet een verslag van al haar belevenissen, zonder dat zij dit zelf verzorgt! Haar situatie wordt zo ernstig dat Mima last van waanbeelden begint te krijgen...
Filmposter Filmposter Perfect Blue

Regisseur Perfect Blue

Satoshi Kon

Schrijvers Perfect Blue

Sadayuki Murai

Yoshikazu Takeuchi

Rika Takahashi

Lia Sargent

Cast Perfect Blue

Rica Matsumoto
Junko Iwao
Shinpachi Tsuji
Masaaki Ôkura

Alternatieve titels

Perfect Blue

Pâfekuto Burû

Perfect Blue

Wil jij weten waar Perfect Blue op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Perfect Blue draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Perfect Blue informatie

Benieuwd waar Perfect Blue over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Perfect Blue. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Perfect Blue al heeft ontvangen.

Perfect Blue trailer

Benieuwd of Perfect Blue iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Perfect Blue jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Perfect Blue kunt kijken!