https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/113088-24dfa64b90317f4edd142f71e5537857d130fe2d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Pájaros de verano (2019)

16 Geweld Grof taalgebruik
In vijf adembenemend gefilmde hoofdstukken verandert het traditionele Colombia in een arena van drugs, hebzucht, wraak en bloed.

Pájaros de verano

16 Geweld Grof taalgebruik
125 minuten Drama 07-03-2019

Recensies Pájaros de verano

Metacritic: 85,1
MovieMeter: 4,08

Filmposter Pájaros de verano

In vijf adembenemend gefilmde hoofdstukken verandert het traditionele Colombia in een arena van drugs, hebzucht, wraak en bloed.

Colombia, jaren ’70. Tijdens een dorpsceremonie op een uitgestrekte woestijnvlakte laat Rapayet zijn oog vallen op de mooie Zaida. Maar om ook echt met haar te kunnen trouwen, is een grote bruidsschat nodig. Terwijl de oudere vrouwen van de inheemse Wayuu-familie hun mystieke rituelen blijven volgen, grijpen Rapayet en leden uit een bevriende familie hun kans om geld te verdienen met het smokkelen en verkopen van grote partijen marihuana. Met de drugs en het verdiende geld, komt het geweld. In vijf adembenemend gefilmde hoofdstukken verandert het traditionele Colombia in een arena van drugs, hebzucht, wraak en bloed.

Bekijk het aanbod van Pájaros de verano

Pájaros de verano Pájaros de verano Pájaros de verano Pájaros de verano Pájaros de verano Pájaros de verano
Filmposter Filmposter Pájaros de verano

Regisseurs Pájaros de verano

Ciro Guerra

Cristina Gallego

Schrijvers Pájaros de verano

Cristina Gallego

Maria Camila Arias

Jacques Toulemonde Vidal

Cast Pájaros de verano

Carmiña Martínez
José Acosta
Natalia Reyes
Jhon Narváez

Alternatieve titels

Pájaros de verano

Birds of Passage

Pájaros de verano

Wil jij weten waar Pájaros de verano op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pájaros de verano draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pájaros de verano informatie

Benieuwd waar Pájaros de verano over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pájaros de verano. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pájaros de verano al heeft ontvangen.

Pájaros de verano trailer

Benieuwd of Pájaros de verano iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pájaros de verano jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pájaros de verano kunt kijken!