https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220137-aa2cc98d934247b4158d2854ad309b8534ad90e0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Palingdans (2024)

Eeuwenlang is het niet gelukt, maar nu de paling met uitsterven bedreigd wordt, krijgt de zoektocht naar het mysterie van haar voortplanting een nieuwe urgentie.

Palingdans

72 minuten 27-06-2024

Filmposter Palingdans

Eeuwenlang is het niet gelukt, maar nu de paling met uitsterven bedreigd wordt, krijgt de zoektocht naar het mysterie van haar voortplanting een nieuwe urgentie.

Eeuwenlang is het niet gelukt. Maar nu de paling met uitsterven bedreigd wordt, krijgt de zoektocht naar het mysterie van haar voortplanting een nieuwe urgentie. Met een expeditie naar de Sargassozee en een laboratorium in Volendam tracht een kleurrijk gezelschap dit raadsel op te lossen. Geeft de paling zijn geheim prijs om gered te worden? In Japan, waar de ‘unagi’ ongekend populair is, is palingliefhebber Kenichi volledig in de ban geraakt van het raadselachtige dier. Met nog niet eerder vertoonde onderwateropnamen brengt de film een ode aan het verborgen en sierlijke (seks)leven van dit ongrijpbare dier.

Bekijk het aanbod van Palingdans

Regisseur Palingdans

Hans Dortmans

Schrijvers Palingdans

Onbekend

Cast Palingdans

Onbekend

Filmagenda van Palingdans

Palingdans

Wil jij weten waar Palingdans op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Palingdans draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Palingdans informatie

Benieuwd waar Palingdans over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Palingdans. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Palingdans al heeft ontvangen.

Palingdans trailer

Benieuwd of Palingdans iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Palingdans jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Palingdans kunt kijken!