Scandal in Sorrento (1954)

Scandal in Sorrento

92 minuten Komedie, Romantiek 1954

Recensies Scandal in Sorrento

MovieMeter: 2,88

Filmposter Scandal in Sorrento

Marasciallo Carotenuto (Vittorio De Sica) is met pensioen gegaan uit het politieleger en gaat terug naar zijn geboortedorpje Sorrento. Hij bezoekt zijn broer Don Matteo, de plaatselijke priester, en wil het ouderlijke huis betrekken. Maar dat is onderverhuurd aan Donna Sofia (Sophia Loren) die weigert het pand te verlaten.

Bekijk het aanbod van Scandal in Sorrento

Filmposter Filmposter Scandal in Sorrento

Regisseur Scandal in Sorrento

Dino Risi

Schrijvers Scandal in Sorrento

Ettore Maria Margadonna

Marcello Girosi

Dino Risi

Vincenzo Talarico

Cast Scandal in Sorrento

Sophia Loren
Vittorio De Sica
Yoka Berretty
Lea Padovani
Antonio Cifariello

Alternatieve titels

Pane, Amore E...

Scandal in Sorrento

Scandal in Sorrento

Wil jij weten waar Scandal in Sorrento op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Scandal in Sorrento draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Scandal in Sorrento informatie

Benieuwd waar Scandal in Sorrento over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Scandal in Sorrento. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Scandal in Sorrento al heeft ontvangen.

Scandal in Sorrento trailer

Benieuwd of Scandal in Sorrento iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Scandal in Sorrento jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Scandal in Sorrento kunt kijken!