Dream Girl

Dream Girl

91 minuten Komedie, Romantiek 2002
MovieMeter: 2
Zhang Tian is de succesvolle eigenaar van een autobedrijf. Hij heeft zojuist de verrassende ontdekking gedaan dat hij de vader is van een volwassen dochter, Zhang Ning. Ning heeft jarenlang in de arme buurt van Shanghai geleefd. Tian vindt dat Ning er niet uitziet als de dochter van een business tycoon en huurt daarom Joe in om haar imago op te krikken.

Geregisseerd door

Wai Man Yip

Schrijvers

Hing-Ka Chan

Po-Cheung Lee

Cast

Ekin Cheng
Wei Zhao
Vincent Kok
Mark Lui

Alternatieve titels

Pao Zhi Nu Peng You

Dream Girl

Bioscoopagenda van Dream Girl

Helaas draait Dream Girl niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2002.

Dream Girl

Wil jij weten waar Dream Girl op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dream Girl draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dream Girl informatie

Benieuwd waar Dream Girl over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dream Girl. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dream Girl al heeft ontvangen.

Dream Girl trailer

Benieuwd of Dream Girl iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dream Girl jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dream Girl kunt kijken!