https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/178231-2ab274e964325d72c2c7d4c9e33d38e5be3b2c2c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Paolo Conte, It’s Wonderful (2021)

AL

Bekijk trailer

Paolo Conte, It’s Wonderful

AL
101 minuten 08-08-2021

Filmposter Paolo Conte, It’s Wonderful

De Italiaanse zanger, pianist, componist en tekstschrijver Paolo Conte is al decennia lang een beroemde muzikale persoonlijkheid. Zijn muziek heeft de kracht om, net als een mooie film, verhalen te vertellen en emoties op te wekken. Hij is door de New York Times ook wel vergeleken met Tom Waits en Randy Newman. Paolo Conte. Via con me (it’s wonderful) van regisseur Giorgio Verdelli, strekt zich uit over een periode van 50 jaar en gaat over meer dan enkel muziek. De kijker wordt meegevoerd langs de meest bekende liedjes, grote concerten en niet-eerder-uitgebracht materiaal. Maar ook de vriendschappen, gedachten en reflecties van de artiest komen aan bod. Verdelli heeft voor deze film gebruik gemaakt van het rijke persoonlijke archief van Conte, waarin beelden te zien zijn van zijn internationale tours en unieke momenten die zijn bijzondere carrière hebben gevormd. De film is een voortdurende ontdekkingsreis in de buitengewone wereld van Paolo Conte.
Paolo Conte, It’s Wonderful Paolo Conte, It’s Wonderful Paolo Conte, It’s Wonderful
Filmposter Filmposter Paolo Conte, It’s Wonderful

Regisseur Paolo Conte, It’s Wonderful

Giorgo Verdelli

Schrijvers Paolo Conte, It’s Wonderful

Onbekend

Cast Paolo Conte, It’s Wonderful

Onbekend

Alternatieve titels

Paolo Conte, It’s Wonderful

Paolo Conte, Via con Me

Paolo Conte, It’s Wonderful

Wil jij weten waar Paolo Conte, It’s Wonderful op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Paolo Conte, It’s Wonderful draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Paolo Conte, It’s Wonderful informatie

Benieuwd waar Paolo Conte, It’s Wonderful over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Paolo Conte, It’s Wonderful. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Paolo Conte, It’s Wonderful al heeft ontvangen.

Paolo Conte, It’s Wonderful trailer

Benieuwd of Paolo Conte, It’s Wonderful iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Paolo Conte, It’s Wonderful jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Paolo Conte, It’s Wonderful kunt kijken!