Papa Is Verslaafd (2022)

Papa Is Verslaafd

2022

Filmposter Papa Is Verslaafd

Maarten Dammers, bekend als interventionist van het RTL-programma Verslaafd!, is zelf 42 jaar van zijn leven verslaafd geweest aan drugs, voornamelijk alcohol. Dat heeft diepe wonden achtergelaten. Maarten vertelt openhartig over zijn actief verslaafde leven. Daarnaast praten zijn vrouw, kinderen en stiefkinderen over de impact die dat had op hun levens. Dit geeft een rauw en eerlijk beeld van de verwoestende werking van verslaving.

Bekijk het aanbod van Papa Is Verslaafd

Filmposter Filmposter Papa Is Verslaafd

Regisseur Papa Is Verslaafd

Onbekend

Schrijvers Papa Is Verslaafd

Onbekend

Cast Papa Is Verslaafd

Maarten Dammers

Papa Is Verslaafd

Wil jij weten waar Papa Is Verslaafd op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Papa Is Verslaafd draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Papa Is Verslaafd informatie

Benieuwd waar Papa Is Verslaafd over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Papa Is Verslaafd. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Papa Is Verslaafd al heeft ontvangen.

Papa Is Verslaafd trailer

Benieuwd of Papa Is Verslaafd iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Papa Is Verslaafd jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Papa Is Verslaafd kunt kijken!