Papi Chulo

Papi Chulo

98 minuten Drama, Komedie 2017
Metacritic: 42,1
Rotten Tomatoes 74
Sean is een weerman uit Los Angeles met een gebroken hart. Tijdens een live uitzending waarbij hij een hittegolf aankondigt breekt hij. Het station staat erop dat hij een sabbatical neemt en zijn vrienden sporen hem aan om iemand te vinden om mee te praten, maar Sean kiest ervoor om zijn huis op te knappen. Uit een groep mannen die werk zoeken, huurt Sean Ernesto in om zijn dak te schilderen. Hun aanvankelijk eenvoudige zakelijke regeling strekt zich snel uit tot wandelexcursies en boottochten waarbij Sean tegen Ernesto alles over zichzelf vertelt, ondanks het feit dat de twee geen gemeenschappelijke taal delen. Sterker nog, deze welgestelde, blanke, gay-celebrity en deze Mexicaanse vader uit de arbeidersklasse met vijf kinderen, lijken helemaal niet veel gemeen te hebben.

Geregisseerd door

John Butler

Schrijvers

John Butler

Cast

Wendi McLendon-Covey
Matt Bomer
Alejandro Patiño
Elena Campbell-Martinez

Bioscoopagenda van Papi Chulo

Helaas draait Papi Chulo niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

Papi Chulo

Wil jij weten waar Papi Chulo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Papi Chulo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Papi Chulo informatie

Benieuwd waar Papi Chulo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Papi Chulo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Papi Chulo al heeft ontvangen.

Papi Chulo trailer

Benieuwd of Papi Chulo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Papi Chulo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Papi Chulo kunt kijken!