https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/147602-62fd6bd08c25aa6f518dc590755248abc46e87d0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Paprika (2006)

AL
Een onbevreesde detective en een superslimme psychologe bundelen hun krachten om een revolutionaire machine, die het mogelijk maakt om iemands dromen te manipuleren, op te sporen

Paprika

AL
86 minuten Drama, Animatie, Actie, Avontuur, Mysterie, Thriller, Fantasie, Science fiction 2006

Recensies Paprika

Metacritic: 81,1
MovieMeter: 3,57
Rotten Tomatoes 84

Filmposter Paprika

Een onbevreesde detective en een superslimme psychologe bundelen hun krachten om een revolutionaire machine, die het mogelijk maakt om iemands dromen te manipuleren, op te sporen

Atsuko Chiba is een psychiatrice die geavanceerde technologie hanteert om het brein van haar patiënten te doorgronden. Ze leidt een dubbelleven als Paprika, een high-tech detective die dezelfde technologie gebruikt om te achterhalen wat er in de gedachten omgaat van de mensen die ze zoekt. Wanneer de technologie echter gestolen wordt moet Paprika er snel achteraan, aangezien de hele stad in een golf van psychologische instabiliteit verkeert.
Paprika
Filmposter Filmposter Paprika

Regisseur Paprika

Satoshi Kon

Schrijvers Paprika

Satoshi Kon

Yasutaka Tsutsui

Seishi Minakami

Cast Paprika

Megumi Hayashibara
Toru Emori
Tôru Furuya
Kôichi Yamadera
Katsunosuke Hori

Filmagenda van Paprika

Paprika

Wil jij weten waar Paprika op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Paprika draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Paprika informatie

Benieuwd waar Paprika over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Paprika. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Paprika al heeft ontvangen.

Paprika trailer

Benieuwd of Paprika iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Paprika jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Paprika kunt kijken!