https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/148188-49e311c4355a38dafb4a8cf0f149e675f9184500/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Paranoia (2013)

12 Geweld
Whizzkid Adam Cassidy wordt door een rijke zakenman ingehuurd om te spioneren bij de technologische afdeling van een concurrerende organisatie.

Paranoia

12 Geweld
106 minuten Drama, Actie, Thriller 2013

Recensies Paranoia

Metacritic: 32,1
MovieMeter: 2,75
Rotten Tomatoes 7

Filmposter Paranoia

Whizzkid Adam Cassidy wordt door een rijke zakenman ingehuurd om te spioneren bij de technologische afdeling van een concurrerende organisatie.

Adam Cassidy is een ambitieuze technoloog die het ver wil schoppen bij de telecomgigant Wyatt Corporation. Maar na een dure fout wordt hij gechanteerd door de meedogenloze CEO Nicholas Wyatt waardoor hij als spion bij de concurrent moet gaat werken, die gerund wordt door de oude leermeester van Wyatt, Jock Goddard. Adam boekt al snel succes en belandt in een wereld van boardrooms, privé-clubs en exotische auto's. Maar achter de schermen is hij niet meer dan een pion in het spel van Wyatt en Adam zal een manier moeten vinden om te ontsnappen aan zijn baas, die tot alles in staat is.

Bekijk het aanbod van Paranoia

Paranoia
Filmposter Filmposter Paranoia

Regisseur Paranoia

Robert Luketic

Schrijvers Paranoia

Barry L. Levy

Jason Hall

Joseph Finder

Cast Paranoia

Amber Heard
Harrison Ford
Gary Oldman
Liam Hemsworth

Paranoia

Wil jij weten waar Paranoia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Paranoia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Paranoia informatie

Benieuwd waar Paranoia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Paranoia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Paranoia al heeft ontvangen.

Paranoia trailer

Benieuwd of Paranoia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Paranoia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Paranoia kunt kijken!