ParaNorman

ParaNorman

92 minuten Animatie, Avontuur, Fantasie, Familie, Komedie 2011
Metacritic: 72,1
MovieMeter: 3,08
Rotten Tomatoes 88
Een klein stadje wordt belegerd door zombies. Alleen de verkeerd begrepen lokale jongen Norman, die in staat is om met de doden te spreken, kan het stadje redden. Naast de zombies zal hij het op moeten nemen tegen spoken, heksen en, het ergste van alles: achterlijke volwassenen, om zo zijn stad te kunnen redden van een eeuwenoude vloek. De grenzen van zijn paranormale activiteiten zullen echter tot buitenaardse grenzen worden opgerekt...

Geregisseerd door

Sam Fell

Chris Butler

Schrijvers

Chris Butler

Cast

Casey Affleck
Anna Kendrick
Kodi Smit-McPhee
Tucker Albrizzi

Bioscoopagenda van ParaNorman

Helaas draait ParaNorman niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2011.

ParaNorman

Wil jij weten waar ParaNorman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ParaNorman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ParaNorman informatie

Benieuwd waar ParaNorman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ParaNorman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ParaNorman al heeft ontvangen.

ParaNorman trailer

Benieuwd of ParaNorman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ParaNorman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ParaNorman kunt kijken!