Parasite

Parasite

132 minuten Drama 2019
'Parasite' volgt twee gezinnen waarbij elke persoon over unieke eigenschappen beschikt. Zo is er Ki-taek en zijn werkloze gezin. De gezinsleden krijgen een bijzondere fascinatie voor de familie Park waarop ze erg gelijken, maar op vlak van uiterlijk er heel anders uitzien. Dan geraken ze allen verwikkeld in een onverwachts voorval en wanneer hun leven bedreigd wordt, moeten de gezinsleden zich verenigen om het gevaar het hoofd te bieden.

Geregisseerd door

Joon-ho Bong

Bong Joon Ho

Bong Joon-Ho

Schrijvers

Bong Joon Ho

Jin Won Han

Cast

Kang-ho Song
Sun-kyun Lee
Yeo-jeong Jo
So-dam Park
Woo-sik Choi
Hyae Jin Chang

Bioscoopagenda van Parasite

Parasite

Wil jij weten waar Parasite op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Parasite draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Parasite informatie

Benieuwd waar Parasite over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Parasite. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Parasite al heeft ontvangen.

Parasite trailer

Benieuwd of Parasite iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Parasite jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Parasite kunt kijken!