https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127795-f811595e1586631e806573a649d920120f3c8658/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Parasite (2019)

16 Geweld Grof taalgebruik
Met prijzen (o.a. Oscar voor Beste Film!) en lovende recensies overladen meesterwerk. Een unieke en verrassende mix van humor, emotie en suspense.

Parasite

16 Geweld Grof taalgebruik
132 minuten Drama 28-11-2019

Recensies Parasite

Metacritic: 96,1
Rotten Tomatoes 99

Filmposter Parasite

Met prijzen (o.a. Oscar voor Beste Film!) en lovende recensies overladen meesterwerk. Een unieke en verrassende mix van humor, emotie en suspense.

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Regisseurs Parasite

Joon-ho Bong

Bong Joon-Ho

Bong Joon Ho

Schrijvers Parasite

Bong Joon Ho

Jin Won Han

Cast Parasite

Hyae Jin Chang
Kang-ho Song
Sun-kyun Lee
Woo-sik Choi
Yeo-jeong Jo
So-dam Park

Filmagenda van Parasite

Parasite

Wil jij weten waar Parasite op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Parasite draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Parasite informatie

Benieuwd waar Parasite over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Parasite. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Parasite al heeft ontvangen.

Parasite trailer

Benieuwd of Parasite iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Parasite jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Parasite kunt kijken!