Parels van de Peel (2021)

Parels van de Peel

35 minuten 23-10-2021
Kom kijken naar de onlangs uitgebrachte natuurfilm over de Pelen. Welke Parels kun je allemaal aantreffen in het gebied en waarom is het hoogveen zo belangrijk voor de Pelen? Heb je al eens de Gladde Slang gezien, de Blauwborst of de Das? Het gebied bied veel veiligheid voor vele trekvogels. Het is een vervolg op de succesvolle film De verborgen wereld van de Strabrechtse Heide. Han Meeuwsen, natuurfilmer is met de productie in 2016 gestart, na zijn overlijden op 28 juli 2017 heeft Jarno van Bussel, opgegroeid in Peel de film afgerond. De film wordt ingeleid door Dhr. Jap Smits. Tickets kosten € 7,50.

Regisseur Parels van de Peel

Han Meeuwsen & Jarno van Bussel

Schrijvers Parels van de Peel

Onbekend

Cast Parels van de Peel

Onbekend

Filmagenda van Parels van de Peel

Parels van de Peel

Wil jij weten waar Parels van de Peel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Parels van de Peel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Parels van de Peel informatie

Benieuwd waar Parels van de Peel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Parels van de Peel . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Parels van de Peel al heeft ontvangen.

Parels van de Peel trailer

Benieuwd of Parels van de Peel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Parels van de Peel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Parels van de Peel kunt kijken!