Partners (2000)

12 Geweld Grof taalgebruik

Partners

12 Geweld Grof taalgebruik
85 minuten Misdaad, Komedie, Actie, Crime, Humor 2000

Recensies Partners

MovieMeter: 1,66

Filmposter Partners

Op de snelweg door de woestijn rijdt een Greyhound-bus. Bob, een passagier, is een gewone man, die iets ongewoons heeft gedaan: hij heeft een waardevol computerprogramma gestolen en wil het in Los Angeles verkopen voor grof geld. Bij de volgende bushalte stapt een knappe, maar onverzorgde landloper in die heeft gemerkt dat Bob iets waardevols in zijn koffer meesleurt. Wanneer hij de koffer steelt, ontstaat er ruzie. Tot ze beseffen dat ze elkaar van dienst kunnen zijn. Eens in Los Angeles loopt alles verkeerd. Niet alleen wil een Japanse gangster Bobs plannen dwarsbomen, ook blijkt een detective hen op de hielen te zitten.
Filmposter Filmposter Partners

Regisseur Partners

Joey Travolta

Schrijvers Partners

Tim Puntillo

Jeff A. Ferrell

Cast Partners

David Paymer
Casper Van Dien
Vanessa Angel
Jackie Debatin
Glen Chin
Johnny Dark

Partners

Wil jij weten waar Partners op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Partners draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Partners informatie

Benieuwd waar Partners over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Partners. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Partners al heeft ontvangen.

Partners trailer

Benieuwd of Partners iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Partners jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Partners kunt kijken!