https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112945-54c87812af66ff46d0ca444a4016bdbe7067191d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Buurman & Buurman winterpret! (2018)

AL
De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken.

Buurman & Buurman winterpret!

AL
60 minuten Animatie, Familie, Kinderfilm 06-12-2018

Recensies Buurman & Buurman winterpret!

MovieMeter: 2,84

Filmposter Buurman & Buurman winterpret!

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken.

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Bekijk het aanbod van Buurman & Buurman winterpret!

Regisseur Buurman & Buurman winterpret!

Marek Benes

Schrijvers Buurman & Buurman winterpret!

Onbekend

Cast Buurman & Buurman winterpret!

Kees Prins
Siem van Leeuwen

Alternatieve titels

Buurman & Buurman winterpret!

Pat a Mat: Zimní Radovánky

Filmagenda van Buurman & Buurman winterpret!

Buurman & Buurman winterpret!

Wil jij weten waar Buurman & Buurman winterpret! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Buurman & Buurman winterpret! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Buurman & Buurman winterpret! informatie

Benieuwd waar Buurman & Buurman winterpret! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Buurman & Buurman winterpret!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Buurman & Buurman winterpret! al heeft ontvangen.

Buurman & Buurman winterpret! trailer

Benieuwd of Buurman & Buurman winterpret! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Buurman & Buurman winterpret! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Buurman & Buurman winterpret! kunt kijken!