Paths of Glory

Paths of Glory

84 minuten Drama, Oorlog 1957
MovieMeter: 3,85
Rotten Tomatoes 95
Colonel Dax is commandant in het Franse leger tijdens de Eerste Wereldoorlog. Terwijl zijn soldaten in de loopgraven schuilen tegen een Duitse aanval krijgen ze de opdracht om een zelfmoordmissie te beginnen. De missie faalt, waarna de Franse generaals als voorbeeld drie soldaten voor de krijgsraad slepen. Het is aan Dax te voorkomen dat de drie tot de doodstraf veroordeeld worden.

Geregisseerd door

Stanley Kubrick

Schrijvers

Stanley Kubrick

Humphrey Cobb

Calder Willingham

Jim Thompson

Cast

Ralph Meeker
George Macready
Adolphe Menjou
Kirk Douglas

Bioscoopagenda van Paths of Glory

Helaas draait Paths of Glory niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1957.

Paths of Glory

Wil jij weten waar Paths of Glory op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Paths of Glory draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Paths of Glory informatie

Benieuwd waar Paths of Glory over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Paths of Glory. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Paths of Glory al heeft ontvangen.

Paths of Glory trailer

Benieuwd of Paths of Glory iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Paths of Glory jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Paths of Glory kunt kijken!