Pavarotti

Pavarotti

114 minuten Documentaire 2019
Pavarotti werd in 1935 in Italië geboren en stierf in 2007 aan kanker. Hij begon zijn professionele loopbaan als tenor in 1961 in Italië en gaf zijn laatste optreden op de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn. Deze documentaire gaat over zijn leven, dat vol hoogte- en dieptepunten zat. Ook het werk van de operalegende komt uitvoerig aan bod.

Geregisseerd door

Ron Howard

Schrijvers

Mark Monroe

Cassidy Hartmann

Cast

Spike Lee
Bono
Luciano Pavarotti
Phil Donahue
Princess Diana

Bioscoopagenda van Pavarotti

Pavarotti

Wil jij weten waar Pavarotti op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pavarotti draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pavarotti informatie

Benieuwd waar Pavarotti over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pavarotti. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pavarotti al heeft ontvangen.

Pavarotti trailer

Benieuwd of Pavarotti iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pavarotti jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pavarotti kunt kijken!