Pelé

108 minuten 2021

Filmposter Pelé

Deze documentaire gaat over het leven van de Braziliaanse voetballer Edson Arantes do Nascimento - beter bekend als Pelé. Hij was de enige speler die drie wereldbekertitels won. De documentaire blikt terug op de buitengewone periode waarin hij van een jonge superster uitgroeide tot een nationale held, te midden van een radicaal en turbulent tijdperk in de Braziliaanse geschiedenis.

Bekijk het aanbod van Pelé

Filmposter Filmposter Pelé

Regisseur Pelé

Onbekend

Schrijvers Pelé

Onbekend

Cast Pelé

Pelé

Pelé

Wil jij weten waar Pelé op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pelé draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pelé informatie

Benieuwd waar Pelé over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pelé. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pelé al heeft ontvangen.

Pelé trailer

Benieuwd of Pelé iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pelé jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pelé kunt kijken!