Penguin

132 minuten 2020

Filmposter Penguin

Rhythm staat op het punt haar tweede kind te krijgen. Haar eerste kind, uit een eerder huwelijk, is op een dag verdwenen en nooit teruggevonden. Volgens een vriendinnetje was hij meegegaan met een man in een Charlie Chaplin outfit. Ondanks het geluk in haar tweede huwelijk, spookt de gedachte nog steeds door Rhythms hoofd, dat haar zoon nog in leven zou kunnen zijn. Op een dag treft ze in de buurt van de plaats delict een stervende man aan. Hij vertelt dat hij de man in de Charlie Chaplin outfit gezien heeft.

Bekijk het aanbod van Penguin

Filmposter Filmposter Penguin

Regisseur Penguin

Onbekend

Schrijvers Penguin

Onbekend

Cast Penguin

Keerthy Suresh
Linga
Madhampatty Rangaraj

Penguin

Wil jij weten waar Penguin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Penguin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Penguin informatie

Benieuwd waar Penguin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Penguin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Penguin al heeft ontvangen.

Penguin trailer

Benieuwd of Penguin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Penguin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Penguin kunt kijken!