Pepernotenpret (2-7 jaar) (2021)

Pepernotenpret (2-7 jaar)

17-10-2021
In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest samen met alle hulppieten en sinterklazen in de zaal. Dirk zingt daarbij veel bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. Vergezeld door zangpieten gaan we swingen op “Zie ginds komt de stoomboot”, wiegen bij “Zie de maan schijnt door de bomen” & in het Spaans tellen bij “Pepernotenpret”. Dirk zet natuurlijk zijn schoen en samen met de kinderen zingt hij uit volle borst Sinterklaas Kapoentje. Als we mooi en hard genoeg zingen, komt Sinterklaas misschien ook nog wel een deuntje meespelen… Kom verkleed als hulppiet of hulpsint en dan maken we er samen één groot feest van! In deze voorstelling speelt Dirk samen met de Zangpieten & krijgt hij bezoek van Sinterklaas. Meet & Greet Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten ontmoeten in de foyer. Dirk Scheele: Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’ Tickets € 15,-- Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Regisseur Pepernotenpret (2-7 jaar)

Onbekend

Schrijvers Pepernotenpret (2-7 jaar)

Onbekend

Cast Pepernotenpret (2-7 jaar)

Onbekend

Filmagenda van Pepernotenpret (2-7 jaar)

Pepernotenpret (2-7 jaar)

Wil jij weten waar Pepernotenpret (2-7 jaar) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pepernotenpret (2-7 jaar) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pepernotenpret (2-7 jaar) informatie

Benieuwd waar Pepernotenpret (2-7 jaar) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pepernotenpret (2-7 jaar). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pepernotenpret (2-7 jaar) al heeft ontvangen.

Pepernotenpret (2-7 jaar) trailer

Benieuwd of Pepernotenpret (2-7 jaar) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pepernotenpret (2-7 jaar) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pepernotenpret (2-7 jaar) kunt kijken!