https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/118658-b251d4df083495650072da189151e7d97622277b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Perfetti sconosciuti

AL
Durf jij je smartphone te delen?

Bekijk trailer

Perfetti sconosciuti

AL
97 minuten Drama, Komedie 17-11-2016

Recensies Perfetti sconosciuti

MovieMeter: 3,83
Rotten Tomatoes 77
Durf jij je smartphone te delen?

Eva en Rocco, een getrouwd stel van rond de veertig met een pubererende dochter, hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd, maar Carlotta, de tweede vrouw van Lele, is nog vrij nieuw in het groepje, dat vol spanning uitkijkt naar de komst van de pas gescheiden Peppe, die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te zullen nemen. Maar hij arriveert alleen: ze was niet lekker. Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen? Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner... Met een Italiaanse sterrencast en met ruim 2,5 miljoen bezoekers was deze dramatische komedie dé Italiaanse bioscoophit van dit voorjaar!

Regisseur Perfetti sconosciuti

Paolo Genovese

Schrijvers Perfetti sconosciuti

Paolo Costella

Rolando Ravello

Paolo Genovese

Filippo Bologna

Paola Mammini

Cast Perfetti sconosciuti

Giuseppe Battiston
Alba Rohrwacher
Kasia Smutniak
Valerio Mastandrea
Marco Giallini
Anna Foglietta
Edoardo Leo

Alternatieve titels

Perfect Strangers

Perfetti sconosciuti

Bioscoopagenda van Perfetti sconosciuti

Helaas draait Perfetti sconosciuti niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 17-11-2016.

Perfetti sconosciuti

Wil jij weten waar Perfetti sconosciuti op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Perfetti sconosciuti draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Perfetti sconosciuti informatie

Benieuwd waar Perfetti sconosciuti over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Perfetti sconosciuti. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Perfetti sconosciuti al heeft ontvangen.

Perfetti sconosciuti trailer

Benieuwd of Perfetti sconosciuti iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Perfetti sconosciuti jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Perfetti sconosciuti kunt kijken!