Persona (2019)

12 Angst Grof taalgebruik

Persona

12 Angst Grof taalgebruik
Drama 2019

Recensies Persona

Filmposter Persona

Persona is een verkenning van verschillende personages in een eclectische collectie van vier werken van gerenommeerde Koreaanse regisseurs. In elk verhaal is Iu de hoofdrolspeelster. In Love Set raakt ze verwikkelt in een hevige strijd op de tennisbaan; in Collector vraagt een verwarde man zich af waarom zijn geliefde op reis is gegaan met een stel mannelijke vrienden; in Kiss Burn veroorzaken twee vrouwen onbedoeld een ongeval; en in Walking at Night filosoferen een man en vrouw tijdens een avondwandeling over dromen en momenten die ze samen hebben meegemaakt.
Filmposter Filmposter Persona

Regisseurs Persona

Pil-Sung Yim

Kyoung-mi Lee

Jong-kwan Kim

Yim Pilsung

Go-Woon Jeon

Schrijvers Persona

Onbekend

Cast Persona

Doona Bae
Ji-eun Lee
Iu
Hae-soo Park

Alternatieve titels

Persona (2019)

Persona

Filmagenda van Persona

Persona

Wil jij weten waar Persona op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Persona draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Persona informatie

Benieuwd waar Persona over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Persona. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Persona al heeft ontvangen.

Persona trailer

Benieuwd of Persona iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Persona jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Persona kunt kijken!