Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm (2020)

Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm

30-11-2020
De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

Regisseur Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm

Lucio Messercola

Schrijvers Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm

Onbekend

Cast Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm

Chris Tates
Bram van der Vlugt
Filip Bolluyt
Ailbhe Duffy
Erica Terpstra
Giovanni Caminita
Joshua Albano
Lennart Lemmens
Wes Mutsaars

Filmagenda van Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm

Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm

Wil jij weten waar Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm informatie

Benieuwd waar Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm al heeft ontvangen.

Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm trailer

Benieuwd of Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Peuter- en kleuterbios De Grote Sinterklaasfilm kunt kijken!