Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000)

12 Geweld Angst Discriminatie

Phir Bhi Dil Hai Hindustani

12 Geweld Angst Discriminatie
160 minuten Drama, Komedie, Musical, Romantiek 2000

Recensies Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Filmposter Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Wanneer een zakenman wordt vermoord aan de vooravond van de verkiezingen, wordt de huurmoordenaar Mohan Joshi ter plekke gearresteerd. Hij weet echter enkele dagen later te ontsnappen tijdens de berichtgeving in de media. Hij wordt afgeschilderd als een terrorist en het land staat in rep en roer. Er vallen veel willekeurige dodelijke slachtoffers zonder dat er een verband is met de rivaliteit van Joshi en zijn slachtoffer. Dit is blijkbaar een collectieve poging om Joshi bij de overlevenden nog meer in diskrediet te brengen.

Bekijk het aanbod van Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Filmposter Filmposter Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Regisseur Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Aziz Mirza

Schrijvers Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Sanjay Chhel

Raaj Kumar Dahima

Manoj Lalwani

Cast Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Johnny Lever
Juhi Chawla
Shah Rukh Khan
Paresh Rawal

Phir Bhi Dil Hai Hindustani

Wil jij weten waar Phir Bhi Dil Hai Hindustani op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Phir Bhi Dil Hai Hindustani draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Phir Bhi Dil Hai Hindustani informatie

Benieuwd waar Phir Bhi Dil Hai Hindustani over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Phir Bhi Dil Hai Hindustani. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Phir Bhi Dil Hai Hindustani al heeft ontvangen.

Phir Bhi Dil Hai Hindustani trailer

Benieuwd of Phir Bhi Dil Hai Hindustani iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Phir Bhi Dil Hai Hindustani jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Phir Bhi Dil Hai Hindustani kunt kijken!