Piano in the Dark

Piano in the Dark

60 minuten 23-02-2020
Piano in the Dark is een unieke ervaring die je de kans geeft om muziek op een nieuwe, diepere manier te ervaren. Wanneer je niets kunt zien, rest alleen nog de aanraking van muziek. David Hordijk is een jonge pianist-componist met een filmische stijl. Zijn muziek werkt op de verbeelding en nodigt uit om rustig van te worden.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Piano in the Dark

Helaas draait Piano in the Dark niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-02-2020.

Piano in the Dark

Wil jij weten waar Piano in the Dark op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Piano in the Dark draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Piano in the Dark informatie

Benieuwd waar Piano in the Dark over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Piano in the Dark. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Piano in the Dark al heeft ontvangen.

Piano in the Dark trailer

Benieuwd of Piano in the Dark iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Piano in the Dark jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Piano in the Dark kunt kijken!