Piano, the (2001)

12 Geweld

Piano, the

12 Geweld
121 minuten Drama 2001

Filmposter Piano, the

'The Piano' speelt zich af in de 19e eeuw. De film gaat over Ada, een jonge Engelse vrouw die sinds haar zesde jaar niet meer kan praten. Zij wordt uitgehuwelijkt aan een man in Nieuw-Zeeland. Als Ada met haar dochtertje en haar piano in Nieuw-Zeeland arriveert, moet zijn van haar man de piano op het strand achterlaten. Het door Ada geliefde instrument waarmee zij het best kan communiceren komt in bezit van een buurman. Ada kan de piano terugverdienen door hem pianoles te geven en door in te gaan op zijn seksuele wensen. Voor Jane Campion is dit slechts het vertrekpunt voor een verrassende en indringende studie overseksuele passie, frustratie en eenzaamheid.

Bekijk het aanbod van Piano, the

Filmposter Filmposter Piano, the

Regisseur Piano, the

Jane Campion

Schrijvers Piano, the

Onbekend

Cast Piano, the

Anna Paquin;Harvey Keitel;Holly Hunter;Genevieve Lemon;Sam Neill

Piano, the

Wil jij weten waar Piano, the op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Piano, the draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Piano, the informatie

Benieuwd waar Piano, the over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Piano, the. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Piano, the al heeft ontvangen.

Piano, the trailer

Benieuwd of Piano, the iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Piano, the jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Piano, the kunt kijken!