https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203196-b1966da4808fd58201a8509e27c7342e73e0eb7c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Piccolo Corpo (2022)

12 Angst
Agata is een jonge vrouw die aan een wanhopige reis begint om een mysterieus heiligdom te bereiken. Ze wil de ziel van haar dochter redden van de eeuwige verdoemenis van Limbo.

Piccolo Corpo

12 Angst
89 minuten 14-07-2022

Filmposter Piccolo Corpo

Agata is een jonge vrouw die aan een wanhopige reis begint om een mysterieus heiligdom te bereiken. Ze wil de ziel van haar dochter redden van de eeuwige verdoemenis van Limbo.

Italië, 1900. Agata besluit in haar eentje een reis te maken door het ruige Italië op zoek naar verlossing voor haar dochter. Een missie niet geheel zonder gevaren als jonge vrouw in die tijd. Onderweg vindt ze hulp van de rondtrekkende Lynx en samen trotseren ze de elementen, vooroordelen en het betoverende maar intimiderende Italiaanse landschap op zoek naar een wonder voor haar kindje De cinematografie en het idyllische landschap zijn toneel voor dit mythische sprookje over moederschap, onverwachte vriendschap en de kracht van een vrouw. Laura Samani laat zien met dit prijswinnende debuut op het Film Festival van Cannes, dat ze een talent is om in de gaten te houden.

Bekijk het aanbod van Piccolo Corpo

Piccolo Corpo Piccolo Corpo Piccolo Corpo Piccolo Corpo
Filmposter Filmposter Piccolo Corpo

Regisseur Piccolo Corpo

Laura Samani

Schrijvers Piccolo Corpo

Onbekend

Cast Piccolo Corpo

Ondina Quadri
Celeste Cescutti

Piccolo Corpo

Wil jij weten waar Piccolo Corpo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Piccolo Corpo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Piccolo Corpo informatie

Benieuwd waar Piccolo Corpo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Piccolo Corpo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Piccolo Corpo al heeft ontvangen.

Piccolo Corpo trailer

Benieuwd of Piccolo Corpo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Piccolo Corpo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Piccolo Corpo kunt kijken!