Pieter Derks (2020)

Pieter Derks

10-07-2020
Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

Regisseur Pieter Derks

Onbekend

Schrijvers Pieter Derks

Onbekend

Cast Pieter Derks

Onbekend

Filmagenda van Pieter Derks

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Pieter Derks draait helaas niet in de bioscoop

Pieter Derks

Wil jij weten waar Pieter Derks op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pieter Derks draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pieter Derks informatie

Benieuwd waar Pieter Derks over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pieter Derks. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pieter Derks al heeft ontvangen.

Pieter Derks trailer

Benieuwd of Pieter Derks iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pieter Derks jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pieter Derks kunt kijken!