Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) (2021)

Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out)

04-12-2021
In ‘Laars Lappen’ sleept Pieter Jouke u uit de waan van de dag zo terug de tijdgeest in. Hij geeft u alvast alle antwoorden. Dan zoeken we daar later de vragen wel bij. Mooie verhalen en klassieke thema’s in een besmet jasje. Maar dan leuk, absurd leuk... ‘Laars lappen’ gaat op 9 februari 2021 in première in De Kleine Komedie Amsterdam.Jouke maakt deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one- liners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’ Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. Zondag met Lubach en is hij wekelijkse te horen met zijn cabaret op VERONICA. Hij was te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers en Wat vindt Nederland. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek). ‘... Jouke is uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn, taalkunstenaars die momenteel niet op de podiate vinden zijn.’ ‘... zijn associaties zijn geestig en vindingrijk ...’ – NRC ‘Prima verhalen en thema’s waar iedereen zich wel iets bij kan voorstellen’ en ‘... onophoudelijke stroom van grapjes, woorden en taalkunstjes ...’ – cabaret.nl ‘In het hoofd van Pieter Jouke moet het een chaotische, wonderlijke boel zijn.’ en ‘… grappen schrijven kan hij zeker’ – de Volkskrant ‘Hij is briljant ... zorg dat je er bij bent ... mis het niet’ – Daniël Arends

Regisseur Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out)

Onbekend

Schrijvers Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out)

Onbekend

Cast Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out)

Onbekend

Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out)

Wil jij weten waar Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) informatie

Benieuwd waar Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) al heeft ontvangen.

Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) trailer

Benieuwd of Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pieter Jouke - Laars Lappen (try-out) kunt kijken!