https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/178998-6b6b20a6d59c1c63cfc329c8418abbed7a1e271b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Pieter Konijn op de vlucht (2021)

6
In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Pieter Konijn op de vlucht

6
93 minuten 09-06-2021

Filmposter Pieter Konijn op de vlucht

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug.

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden. Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

Regisseur Pieter Konijn op de vlucht

Will Gluck

Schrijvers Pieter Konijn op de vlucht

Onbekend

Cast Pieter Konijn op de vlucht

Levi van Kempen
Tommie Christiaan
Do
Roué Verveer
Joey Schalker
Jan Versteegh
OG3NE

Filmagenda van Pieter Konijn op de vlucht

Pieter Konijn op de vlucht

Wil jij weten waar Pieter Konijn op de vlucht op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pieter Konijn op de vlucht draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pieter Konijn op de vlucht informatie

Benieuwd waar Pieter Konijn op de vlucht over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pieter Konijn op de vlucht. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pieter Konijn op de vlucht al heeft ontvangen.

Pieter Konijn op de vlucht trailer

Benieuwd of Pieter Konijn op de vlucht iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pieter Konijn op de vlucht jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pieter Konijn op de vlucht kunt kijken!