https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/188275-0249411fbc32918ea6f584e909319ac7d6440649/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Pig (2021)

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Pig

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
92 minuten 28-10-2021

Filmposter Pig

Zonderling Rob (Nicolas Cage) woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld en zet hij alles op alles om met haar herenigd te worden. Maar dan zal hij ook zijn verleden onder ogen moeten komen... Michael Sarnoski's debuutfilm is een verrassende, intieme karakterstudie, overladen met positieve recensies, waarin veelal de comeback van Nicolas Cage in een dramarol wordt geprezen.
Pig Pig Pig Pig Pig
Filmposter Filmposter Pig

Regisseur Pig

Michael Sarnoski

Schrijvers Pig

Onbekend

Cast Pig

Nicolas Cage
Adam Arkin
Alex Wolff

Filmagenda van Pig

Pig

Wil jij weten waar Pig op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pig draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pig informatie

Benieuwd waar Pig over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pig. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pig al heeft ontvangen.

Pig trailer

Benieuwd of Pig iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pig jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pig kunt kijken!