Pim & Pom: Het Grote Avontuur

Pim & Pom: Het Grote Avontuur

74 minuten Animatie, Familie, Avontuur 2014
MovieMeter: 3,4
De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de katten mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden?

Geregisseerd door

Gioia Smid

Schrijvers

Mies Bouhuys

Tingue Dongelmans

Fiona van Heemstra

Cast

Tjitske Reidinga
Georgina Verbaan
Peter Paul Muller
Plien van Bennekom
Bianca Krijgsman

Bioscoopagenda van Pim & Pom: Het Grote Avontuur

Helaas draait Pim & Pom: Het Grote Avontuur niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2014.

Pim & Pom: Het Grote Avontuur

Wil jij weten waar Pim & Pom: Het Grote Avontuur op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pim & Pom: Het Grote Avontuur draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pim & Pom: Het Grote Avontuur informatie

Benieuwd waar Pim & Pom: Het Grote Avontuur over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pim & Pom: Het Grote Avontuur. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pim & Pom: Het Grote Avontuur al heeft ontvangen.

Pim & Pom: Het Grote Avontuur trailer

Benieuwd of Pim & Pom: Het Grote Avontuur iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pim & Pom: Het Grote Avontuur jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pim & Pom: Het Grote Avontuur kunt kijken!