https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201265-06c7150eabfbb74b0931dc5d76e6c896344e8b41/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Pink Moon (2022)

12 Seks Grof taalgebruik
Wanneer een jonge vrouw het nieuws van haar vader krijgt dat hij klaar is om zijn leven te beëindigen, moet ze vrede vinden in het besluit van haar vader.

Pink Moon

12 Seks Grof taalgebruik
90 minuten 08-09-2022

Filmposter Pink Moon

Wanneer een jonge vrouw het nieuws van haar vader krijgt dat hij klaar is om zijn leven te beëindigen, moet ze vrede vinden in het besluit van haar vader.

Als Iris volkomen onverwachts van haar vader Jan te horen krijgt dat hij genoeg heeft van het leven en ermee wil stoppen, wordt ze gedwongen de totale absurditeit van de situatie onder ogen te komen. Terwijl de vastgelegde datum nadert, besluit Iris om van het schijnbaar geoliede draaiboek van haar broer af te wijken. Ze probeert met alle macht een antwoord bij haar vader los te krijgen op de enige vraag die er voor haar toe doet: waarom?

Regisseur Pink Moon

Floor van der Meulen

Schrijvers Pink Moon

Onbekend

Cast Pink Moon

Anniek Pheifer
Johan Leysen
Julia Akkermans

Filmagenda van Pink Moon

Pink Moon

Wil jij weten waar Pink Moon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pink Moon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pink Moon informatie

Benieuwd waar Pink Moon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pink Moon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pink Moon al heeft ontvangen.

Pink Moon trailer

Benieuwd of Pink Moon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pink Moon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pink Moon kunt kijken!