Place Vendome (1998)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik

Place Vendome

12 Drugs en/of alcoholmisbruik
117 minuten Drama, Misdaad, Crime, Thriller 1998

Recensies Place Vendome

MovieMeter: 2,95
Metacritic: 74,1
Rotten Tomatoes 85

Filmposter Place Vendome

Vincent Malivert runt samen met zijn broer een juwelierszaak op de chique Parijse Place Vendôme. Hij heeft een uitstekende reputatie, maar sommige collega's verdenken hem ervan gestolen diamanten door te verkopen. Zijn vrouw Marianne kampt met een drankprobleem en gaat naar een dure ontwenningskliniek. Wanneer Vincent onder verdachte omstandigheden om het leven komt, wil ze tot elke prijs het vreselijke geheim van de diamanten ontdekken, maar er zijn kapers op de kust. Ze moet daartoe een zwerftocht ondernemen langs hotels, cafés en de diamantmarkten en -slijperijen van Parijs en Antwerpen.

Bekijk het aanbod van Place Vendome

Filmposter Filmposter Place Vendome

Regisseur Place Vendome

Nicole Garcia

Schrijvers Place Vendome

Nicole Garcia

Jacques Fieschi

Cast Place Vendome

Catherine Deneuve
Emmanuelle Seigner
Jean-Pierre Bacri
Jacques Dutronc

Place Vendome

Wil jij weten waar Place Vendome op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Place Vendome draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Place Vendome informatie

Benieuwd waar Place Vendome over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Place Vendome. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Place Vendome al heeft ontvangen.

Place Vendome trailer

Benieuwd of Place Vendome iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Place Vendome jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Place Vendome kunt kijken!