Pleasure Piers

Pleasure Piers

Geen land ter wereld heeft zoveel amusementspieren als Groot-Brittannië. Vóór de Eerste Wereldoorlog waren het er meer dan honderd. Gebouwd in de Victoriaanse tijd om de gegoede klasse een plek te bieden op afstand van de arbeidersfamilies op het strand, werden de pieren in de loop der jaren een centrum van vermaak, met kermissen, theaters, gokhallen en horeca. Tegelijkertijd werden ze aangetast door het zoute water, regen en storm. Daardoor zijn er in de loop der jaren tientallen gesneuveld. Filmmaker Paul Kramer bezoekt twaalf van deze vergankelijke, karakteristieke bouwwerken en kijkt wat ermee gebeurt nu het gros van de Britten tijdens de vakantie zijn heil elders zoekt. Bij de voorstelling op zondag 15 september is regisseur Paul Kramer aanwezig voor een Q&A. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Geregisseerd door

Paul Kramer

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Pleasure Piers

Helaas draait Pleasure Piers niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-01-2020.

Pleasure Piers

Wil jij weten waar Pleasure Piers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pleasure Piers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pleasure Piers informatie

Benieuwd waar Pleasure Piers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pleasure Piers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pleasure Piers al heeft ontvangen.

Pleasure Piers trailer

Benieuwd of Pleasure Piers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pleasure Piers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pleasure Piers kunt kijken!