Plekken van plezier (2020)

Plekken van plezier

08-08-2020
Plekken van plezier is het thema van de Open Monumentendag. Naast vier oude films, opgenomen op Schouwen-Duiveland, kunt u in de foyer de Emy-spanten bekijken, die ervoor hebben gezorgd dat De Weverij in 2011-2012 grondig werd gerestaureerd. De vier korte films, die achter elkaar worden vertoond, zijn: –1922: Allegorisch-historische optocht in Zierikzee ter gelegenheid van de 400-jarige herdenking van de overgang van Zierikzee naar de Prins van Oranje. Met beelden van onder meer turnvereniging ‘Rust Roest’ en boegsprietlopen in de Oude Haven. –1952: Impressie van een recreërend gezin nabij ‘het Koepeltje’ bij Scharendijke, aankomst met de boot in Zierikzee en vervolgens per fiets naar het vakantiehuisje in Scharendijke. -1968: Viering 500 jaar Bruinisse met aansluitend het Mosselfeest. -1986: Promotiefilm van ‘Zierikzee, een stad vol charme’. De toegang is gratis. Reserveren is niet nodig.

Regisseur Plekken van plezier

Onbekend

Schrijvers Plekken van plezier

Onbekend

Cast Plekken van plezier

Onbekend

Plekken van plezier

Wil jij weten waar Plekken van plezier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Plekken van plezier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Plekken van plezier informatie

Benieuwd waar Plekken van plezier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Plekken van plezier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Plekken van plezier al heeft ontvangen.

Plekken van plezier trailer

Benieuwd of Plekken van plezier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Plekken van plezier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Plekken van plezier kunt kijken!