Pluk van de Petteflet

Pluk van de Petteflet

90 minuten Familie 2004
MovieMeter: 2,65
Op een mooie dag komt een klein rood kraanwagentje onder de poort van de Petteflet doorrijden met aan het stuur een jongetje van een jaar of acht. Het is Pluk en hij is op zoek naar een huisje om in te wonen. Dollie de duif vertelt hem dat het torenkamertje bovenop de Petteflet leegstaat. In de Petteflet leert Pluk een aantal flatbewoners en hun problemen kennen. Zoals mevrouw Helderder met haar dochter Aagje, meneer Pen van het winkeltje onder in de flat en vader Stamper met zijn vijf zoontjes. Pluk ontdekt dat de Torteltuin vernietigd gaat worden, waardoor alle huisjes van de dieren ook zullen verdwijnen. Pluk bedenkt een plan om de Torteltuin te redden, maar lukt dit hem ook?

Geregisseerd door

Ben Sombogaart

Pieter van Rijn

Schrijvers

Tamara Bos

Annie M.G. Schmidt

Cast

Arjan Ederveen
Janieck van de Polder
Suzanne Zuiderwijk
Yeshela Crommelin
Colin Tetteroo

Alternatieve titels

Pluk van de Petteflet

Pluk van de petteflet

Bioscoopagenda van Pluk van de Petteflet

Pluk van de Petteflet

Wil jij weten waar Pluk van de Petteflet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pluk van de Petteflet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pluk van de Petteflet informatie

Benieuwd waar Pluk van de Petteflet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pluk van de Petteflet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pluk van de Petteflet al heeft ontvangen.

Pluk van de Petteflet trailer

Benieuwd of Pluk van de Petteflet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pluk van de Petteflet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pluk van de Petteflet kunt kijken!