Pluk van de Petteflet


Bekijk trailer

Pluk van de Petteflet

90 minuten Familie 30-11--0001
MovieMeter: 2,65
Op een mooie dag komt een klein rood kraanwagentje onder de poort van de Petteflet doorrijden met aan het stuur een jongetje van een jaar of acht. Het is Pluk en hij is op zoek naar een huisje om in te wonen. Als hij zijn tentje wil opzetten in de Torteltuin ontmoet hij Dollie de duif die hem attendeert op het leegstaande torenkamertje boven op de Petteflet. Pluk vraagt zich af of hij daar wel mag wonen, maar Dollie weet het zeker. De kamer staat toch leeg. In de Petteflet ontmoet Pluk allerlei nieuwe vrienden, zoals Aagje, de Stampertjes en meneer Pen, maar ook de dieren Zaza, Eekhoorn Duizeltje, Dollie & Schuw Konijn. Als hij op een dag ontdekt dat de Torteltuin vernietigd dreigt te worden, zet Pluk alles op alles om zijn vriendjes en de Torteltuin te redden. Maar of het hem lukt….?

Geregisseerd door

Ben Sombogaart

Pieter van Rijn

Schrijvers

Tamara Bos

Annie M.G. Schmidt

Cast

Arjan Ederveen
Janieck van de Polder
Suzanne Zuiderwijk
Yeshela Crommelin
Colin Tetteroo

Bioscoopagenda van Pluk van de Petteflet

Helaas draait Pluk van de Petteflet niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 30-11--0001.

Pluk van de Petteflet

Wil jij weten waar Pluk van de Petteflet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pluk van de Petteflet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pluk van de Petteflet informatie

Benieuwd waar Pluk van de Petteflet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pluk van de Petteflet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pluk van de Petteflet al heeft ontvangen.

Pluk van de Petteflet trailer

Benieuwd of Pluk van de Petteflet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pluk van de Petteflet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pluk van de Petteflet kunt kijken!